Don’t worry, be happy!

Standaard

De meeste die dit lezen zullen mij kennen als JoeySuki, DJ en producer. Dat is ook niet raar want dat is wat ik de afgelopen 12 jaar heb gedaan. Begonnen als jochie van 15 met een droom en geëindigd op 27 jarige leeftijd met een geleefde droom. De reden waarom ik wil stoppen met draaien en muziek maken op professioneel niveau is voor mij kraak helder. Het is tijd voor iets nieuws!

De afgelopen jaren heb ik me volledig gestort op de muziek industrie als artiest zijnde. Hierdoor ben ik op veel mooie plekken terecht gekomen, heb de hele wereld rond gereisd, veel mensen leren kennen en onvergetelijke dingen mee mogen maken. Natuurlijk heb ik ook momenten gehad waarop ik me afvroeg waarom ik dit ook alweer allemaal deed. Er waren namelijk genoeg diepte punten, laten we daar niet om heen draaien!

Begrijp me niet verkeerd, artiest zijn is geweldig en van je hobby je werk maken is misschien nog wel beter. Er schuilen hier alleen wel wat valkuilen achter die ik nooit heb gezien en pas na 12 jaar heb opgemerkt. Artiest zijn vraagt namelijk erg veel van je lichaam, geest en sociale kringen. Het vraagt zoveel dat het mij té veel werd. Na een lange periode van ‘soul searching’ kwam ik erachter dat het artiest zijn niet voor mij gemaakt was. Ik was ook niet meer gelukkig met hetgeen wat ik deed en was de passie die ik ooit had toen ik begon volledig kwijt. Wat nu? Tijd voor iets nieuws!

Ik heb me altijd al goed gevoeld bij het begeleiden, masterclasses geven, coachen en advies geven van artiesten. Ik heb tenslotte veel ervaring, netwerk en kennis opgedaan in de afgelopen 12 jaar. Dit wil ik doen! Dit ga ik doen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s